Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ημερίδα για τους σεισμούς στο "Καμίνι" του Δ. Γαλατσίου

Ο Δήμος είχε πολλούς προσκεκλημένους, σεισμολόγους, και ερευνητές σεισμολογικών, γεωλογικών φαινομένων και δραστηριοτήτων ....  (Video)


Στις 2 Νοεμβρίου 2015, στο πολιτιστικό κέντρο του Δ. Γαλατσίου στο "Καμίνι", ο Δήμος με την φροντίδα του Δημάρχου Γεώργιου Μαρκόπουλου και του αντιδημάρχου κ Μάνου Ελευθερίου διοργάνωσε ημερίδα για τους σεισμούς, την πρόγνωση και την πρόβλεψη, δίνοντας οδηγίες καθώς και την οργάνωση που πρέπει να έχουμε στην διάρκεια του σεισμού, πριν άλλα και μετά από αυτόν.

Ο Δήμος είχε πολλούς προσκεκλημένους, σεισμολόγους, και ερευνητές σεισμολογικών, γεωλογικών φαινομένων και δραστηριοτήτων.

Από αυτούς παρουσιαστήκαν, μονό οι: ο κ Ανδρέας Πράσινος, γενικός Διευθυντής της πολιτικής προστασίας περιφέρειας Αττικής η κ.Χατζηδημητρίου Μαύρα, Επόπτρια Υγείας και οι Ηλίας Τσιάπας, Σπύρος Χαραλαμπόπουλος, η Νατάσσα Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Μητσιώνης και ο Ιωάννης Μπαρδόπουλος.

Θερμές ευχαριστίες προς τον Δημαρχο κ Γεώργιο Μαρκόπουλο, προς τον δήμο Γαλατσίου και της υπηρεσίες του, και τον αντιδημάρχο κ Μάνο Ελευθερίου για την υποστήριξη του στην διοργάνωση της ημερίδας, οπως και στο υπεροχο πολιτιστικο "Καμίνι" του.

Το site της πολιτικής Προστασίας:http://www.patt.gov.gr/

Το site του κ Τσιάπα: http://www.tsiapas.gr/

Το site του κ Μπαρδόπουλου : http://johnbardopoulos.blogspot.com/

Το site του Δημου Γαλατσίου: http://www.galatsi.gov.gr/

Το site του "Καμίνι" : http://www.galatsi.gov.gr/web/guest/179

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου