Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πρόσφορα από το «πλανητικό δελτίο για όλα τα ζώδια»

Όπως ίσως έχετε διαβάσει στις εβδομαδιαίες προβλέψεις με το "πλανητικό δελτίο για όλα τα ζώδια" έχουμε τις προβλέψεις που είναι κάτω από τις υπάρχουσες, ημερήσιες, γεωμετρικές αστρολογικές όψεις.


Είναι γνωστό ότι οι προβλέψεις που υπάρχουν στα περιοδικά και στον ηλεκτρονικό τύπο έχουν μια ασάφεια διότι δεν αφορούν όλους τους εκπρόσωπους του κάθε ζωδίου παρά δίνουν γενικές προβλέψεις. Ταυτόχρονα δεν καλύπτει ικανοποιητικά η προτροπή "όσοι γνωρίζεται τον ωροσκόπο σας να διαβάζεται και το ζώδιο του ωροσκόπου σας", διότι καλύπτουν την προηγούμενη ασάφεια με άλλη ανάλογη α-διευκρινιστική … ασάφεια.

Η αλήθεια είναι ότι ένα ωροσκόπιο με τις κλασικές αστρολογικές τεχνικές αποτελείται από τον Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Δια, Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα. Και από την ώρα γέννησης σας ο ωροσκόπος που είναι και ο πρώτος οίκος ή τομέας και ανάλογα μοιράζονται οι υπόλοιποι οίκοι του κάθε ωροσκόπιου. Με αυτή την σύνθεση μπορούμε να αποφύγουμε την διπλή ασάφεια.

Αν συζητήσει κάποιος με αστρολόγο που έχει σπουδάσει πολύ γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι στα περιοδικά διαβάζει το "σε όλη την Αττική σήμερα έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα" και στον Μαραθώνα έχει κατακλυσμούς το ίδιο και στο Σύνταγμα ενώ στον Πειραιά επικρατεί λιακάδα και στην Σαρωνιδα και Σούνιο έχουν πάει όλοι για μπάνιο. Το πρωί· και το απόγευμα μετατίθενται οι ρόλοι και τα φαινόμενα στις περιοχές.

Όλες οι παραπάνω περιοχές είναι μέσα στην Αττική, το ζητούμενο είναι το ποτέ έχουμε την αλλαγή στην ζωή μας. Καθώς ο συντάκτης του αστρολογικού κειμένου, που ίσως δεν είναι καν αστρολόγος ή μπορεί η πρόβλεψη να είναι και μετάφραση, (πολλές αστρολογικές στήλες δεν έχουν υπογραφή από αστρολόγο), δεν μπορεί να γνωρίζει τους γενέθλιους πλανήτες του αναγνώστη. Όπως και τον ωροσκόπο και την οικοθεσια του κάθε ατόμου. Μια ακόμα «άγνωστη» κατάσταση ασάφειας. Επίσης όπως είναι κατανοητό ότι όλες οι προβλέψεις που υπάρχουν είναι βασισμένες πάνω σε γενικά πλαίσια με συνθήκες που δεν περιλαμβάνουν και την οικοθεσια των πλανητών που επηρεάζουν τον ατομικό σας χάρτη.

Πιο ακριβείς προβλέψεις μπορούν να υπάρχουν μόνο από επίσκεψη σε επαγγελματία αστρολόγο καθώς θα δουλέψει πάνω στα γενέθλια στοιχεία του πελάτη του. Με δεδομένο την σημερινή οικονομική κατάσταση μια επίσκεψη είναι αδύνατη για πολλούς λόγο κόστους.

Αντίθετα, όσοι ενδιαφέρονται για να έχουν ανάλογη σωστή πρόβλεψη μπορούν να παραλάβουν από αστρολογικό ερμηνευτικό πρόγραμμα στην πολύ χαμηλή τιμή των 20€ για δυο μήνες προβλέψεις για τους ίδιους επιμελημένες από τον υποφαινόμενο. 

Χρειάζεται να αποστείλουν στο astrology@freemail.gr τα ατομικά τους στοιχεία ή να επικοινωνήσουν στο κινητό 6974159292, για να δώσουν τα ατομικά τους στοιχεία: όπως Ημερομηνία γέννησης με έτος και μήνα, το τόπο ή την κοντινότερη πόλη, μαζί και την ώρα που έχουν γεννηθεί. Όσοι δεν γνωρίζουν την ώρα μπορούν να βάλουν 12 το μεσημέρι για να έχουμε τις κεντρικές μαθηματικές μετρήσεις για τον υπολογισμό των γενέθλιων πλανητών τους, φυσικά δεν θα έχουν την ερμηνεία στους γενέθλιους οίκους τους. Η αποστολή θα γίνει στο e-mail τους και μπορούν να το αναγνώσουν από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα μπορεί να ανοίξει αρχείο PDF. Οι προβλέψεις αυτές στηρίζονται πάνω στην μετακίνηση των πλανητών όπως είναι σήμερα και το πώς επηρεάζουν τους δικούς σας γενέθλιους πλανήτες και το ποτέ είναι η κορύφωση της αστρολογικής επιρροής τους επάνω στην ζωή σας.

Τρόποι πληρωμής:

Με ηλεκτρονικό τρόποαπό τον ηλεκτρονικο συνδεσμο PayPal εδω οσοι έχετε λογαριασμό, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας και πάλι μέσω PayPal. Με ταχυδρομική επιταγή Money Transfer προωθώντας μας τον κωδικό κατάθεσης μαζί με το όνομα σας, είτε με τραπεζική κατάθεση, ανάλογα πάντα και με την κατά περίπτωση συνεννόηση μας.

Είναι κατανοητό ότι πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί η πληρωμή για να πραγματοποιηθεί η αποστολή των ερμηνευτικών σας.

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται για εις βάθος ανάλυση του Γενέθλιου Ωροσκόπιου τους μπορούν να την έχουν με την εφαρμογή των μεσοδιαστημάτων, τα Μ/Δ από μόνα τους αποτελούν μια επιπλέον ανάλυση γενέθλια ανάλυση που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελληνική γλώσσα. Επίσης μπορούν να έχουν την ανάλυση της Συναστρίας τους και με την εφαρμογή μεσοδιαστημάτων. Μπορούν να έχουν, δωρεάν την παρούσα χρονική περίοδο, την ανάλυση των Χρονοκρατόρων Ζωής που είναι Αρχαία Ελληνική Αστρολογική Τεχνική.

Οι καθαρά επαγγελματίες χρηματιστές ή και επενδύτες μπορούν να έχουν εξειδικευμένες Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο και την Επιστημονική Κίνηση του Γενικού Δείκτη στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και στα Διεθνή, όπως και προβλέψεις σε Δείκτες και Μετοχές. Το καλύτερο δείγμα είναι το περιοδικό Αστρολόγος όπου ο υποφαινόμενος γράφει από το 2002 την ανάλογη στήλη για το χρηματιστήριο.

Όλες οι αναλύσεις αποστέλλονται με courier και με την αναλογη χρεωση ή δωρεαν ηλεκτρονικά σε αρχείο pdf. Το τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974159292

Παρακάτω είναι τα αστρολογικά sites του υποφαινόμενου

1)     http://www.astropro.gr/ το αστρολογικό site.
2)     http://astroproverifing.blogspot.com/ οι πιο σημαντικές επιβεβαιωμένες αστρολογικές προβλέψεις.
3)     http://astropro.blogspot.com/ το blogspot του site.
4)     http://astropro-stockmarket.blogspot.com/ όλες οι παλιότερες χρηματιστηριακές αστρολογικές προβλέψεις στο astrology gr
5)     http://astropro-society.blogspot.gr/ ευρεία λίστα αστρολογικών sites ή blogs
6)     https://www.facebook.com/groups/www.astropro.gr/ η ομάδα στο Face Book.
7)     https://www.youtube.com/user/Bardopoulos η παρουσία στο YouTube.

Μπαρδόπουλος Ιωάννης Νοεμβρίος 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου